"Noi nu facem comert din suferinta dumneavoastra. Noi va respectam dreptul la o viata sanatoasa si decenta.".

EUROMEDICA oferă  analize medicale de laborator la cele mai înalte standarde de siguranță și calitate!

Euromedica funcționează pe piața serviciilor de laborator, prin respectarea tututor standardelor de calitate ISO în vigoare și beneficiind de acreditare RENAR.

Echipa Euromedica se bazează pe un sistem operațional și de proces care asigură siguranța și satisfacerea nevoilor pacienților săi la cele mai înalte standarde de calitate.

De ce sunteti asa de mici?

Stiti care e similitudinea intre sistemul de sanatate public si privat? Ambele se bazeza pe banii dumneavoastra!

La Euromedica, de peste 10 ani de zile noi onoram pacientii nostri, si increderea pe care ne-o acorda, reinvestind 90% din banii dumnealor in rezultatul pe care li-l oferim (reactivi, aparatura, personal si pregatire), retinand doar 10% pentru costuri de "infrumusetare" (e.g. cosmetizarea sediului).

Noi nu lucram pe banii pacientilor - pentru banii pacientilor, noi lucram pentru sanatatea dumneavoastra !!!

Asta e filosofia care ne-a ajutat sa mentinem preturile in raza dumneavoastra de accesibilitate, fara a face nici un compromis la calitate - va respectam increderea, si reinvestim banii dumneavoastra, in sanatatea dumneavoastra. "

Misiunea

este de a reda sănătatea fiecărui pacient, asigurând o evaluare corectă a stării de sănătate, printr-un diagnostic precis şi rapid.

Viziunea

este aceea de a se orienta în special către clienții din domeniul privat și de a răspunde cât mai bine nevoilor acestora, indiferent dacă sunt companii sau persoane fizice.

Valori
  • Grija pentru sănătatea pacientului: Pentru că Euromedica îți întelege problemele, iar tu vii cu încredere la noi.
  • Eficiența: Pentru că știm că timpul tău este prețios, îți oferim rezultate exacte pentru un diagnostic corect, rapid și precis.
  • Transparența: Pentru că ușa noastră este întotdeauna deschisă pentru tine.
  • Profesionalismul: Pentru că utilizăm tehnologie de ultimă oră și personal medical cu experiență, care se perfecționează continuu.