Logo

Rock on, mama!

employ

Orice te gandesti...orice ai auzit despre noi...aia cu locul de joaca pentru copii! Uite, pentru aia cu copii!

"Locul de joaca pentru copilul dumneavoastra - este acasa, alaturi de dumneavoastra, la scoala, alaturi de familie, prieteni, langa cei dragi

Pentru ca noi nu ne jucam niciodata cu sanatatea, cu atat mai putin cu sanatatea copiilor nostri: nu, la noi, copilul dumneavoastra nu se va juca.

- La noi, sanatatea copilului dumneavoastra este prioritatea noastra. De peste 10 ani de zile, ne perfectionam tehnica de diagnostic, tratament si recoltare pediatrica.


Pentru a-i oferi copilului dumneavoastra cea mai lina experienta medicala, ca el sa poata reveni in cel mai scurt timp la joaca, in confortul familiei, alaturi de dumneavoastra.

"Nu va distragem copilul de la a fi la doctor. Ne asiguram ca experienta lui la doctor este lina, 100% orientata spre sanatatea si fericirea lui - ca sa creasca linistit, si sa se poata juca in liniste."Intrebari frecvente:

copil

De ce sunteti asa de mici?

Stiti care e similitudinea intre sistemul de sanatate public si privat? Ambele se bazeza pe banii dumneavoastra!

La Euromedica, de peste 10 ani de zile noi onoram pacientii nostri, si increderea pe care ne-o acorda, reinvestind 90% din banii dumnealor in rezultatul pe care li-l oferim (reactivi, aparatura, personal si pregatire), retinand doar 10% pentru costuri de "infrumusetare" (e.g. cosmetizarea sediului).

Noi nu lucram pe banii pacientilor - pentru banii pacientilor, noi lucram pentru sanatatea dumneavoastra !!!


Asta e filosofia care ne-a ajutat sa mentinem preturile in raza dumneavoastra de accesibilitate, fara a face nici un compromis la calitate - va respectam increderea, si reinvestim banii dumneavoastra, in sanatatea dumneavoastra. "


Euromedica

"Noi nu facem comert din suferinta dumneavoastra. Noi va respectam dreptul la o viata sanatoasa si decenta."