Logo

Despre Noi

Feedback de la un taximetrist:

Noi va stim, stiu toti de Euromedica. Stim ca nu lucrati cu reactivi chinezesti. Dar e rau ca e asa mic.

Raspunsul meu:

Pentru ca, nu facem compromisuri la calitate! De ce lucram doar cu reactivii reali? Pentru ca noi reinvestim intregul profit in dezvoltare. Atunci, banii dumneavoastra merg inapoi in calitate, inapoi la dumneavoastra, nu in a ne redecora si cosmetiza sediul.

- Retine de aici raspunsul la "de ce sunteti mici? - ramanem la dimensiunea asta pentru ca reinvestim 90% din resurse in calitatea rezultatului clientului, si nu irosim banii dumneavoastra pentru "cosmetizare". De peste x ani de zile, la Euromedica prioritatea este sanatatea clientului."

"Investitia in comunitate!"

Exista multe moduri de a investi in dezvoltare. Metoda business-ului medical este investitia in spatii, obiecte, sedii proprii.

La Euromedica, noi alegem sa investim in oameni.

O mare bucata din filososfia noastra de dezvoltare este investitia in comunitate, in ajutarea persoanelor alaturi de care traim sa se bucure de sanatatea lor, fara a le suprataxa pentru asta.

De-asta serviciile pe care le oferim pacientilor imobilizati la domiciliu sunt incluse in pretul investigatiilor. Fiindca stim ca sanatatea inseamna suport, respect, seriozitate si incredere, ne grabim sa vi le oferim.

"Noi nu facem comert din suferinta dumneavoastra. Noi va respectam dreptul la o viata sanatoasa si decenta."

Noutati

Postari Recente

Euromedica

"Noi nu facem comert din suferinta dumneavoastra. Noi va respectam dreptul la o viata sanatoasa si decenta."